Épület villamosítás


A technológiai fejlődés hatására megnövekedett igények jelentkeztek a villamosiparban is, melyek kiszolgálására már a létesítmények kivitelezése során is figyelmet kell fordítani. A modern építészeti megoldásoknak köszönhetően, az épület villamosítás átalakítása általánossá vált. Az átalakítások komoly előnyt jelentenek minden épület üzemeltető számára, legyen szó egy irodaházban történő, új munkaállomások létrehozásáról vagy új ipari berendezések telepítéséről. A gyors és rugalmas átalakítás pedig nagy piaci előnyt jelent a mai gazdasági rendszerben. Mindezek megvalósításánál fontos, hogy a berendezések számára megfelelő és biztonságos csatlakozást biztosítsunk a hálózatokhoz.

A cégünk évtizedes tapasztalattal rendelkezik épület villamosság területén és mindent megtesz, hogy a megrendelő az igényeinek megfelelő és a jövőbeli terveihez igazított rendszert kapjon.

Megrendelőinkkel már az ajánlat adási időszakban is napi szintű egyeztetés végzünk, és együtt dolgozunk az optimális megoldások megtalálásán. A folyamatos kommunikációnak köszönhetően a megrendelőnek mind műszakilag, mind anyagilag a legjobb ajánlatot tudjuk biztosítani.

Kivitelezésben szakképzett alvállalkozók (50-60 fő) segíti munkánkat, akik megalakulásunk óta kötődnek a cégünkhöz.

Különös hangsúlyt fektetünk az építkezéseken a biztonságos és rendezett munkavégzés biztosítására, melyeket a tapasztalt, jól kvalifikált építésvezetőink garantálnak.

Villamos kivitelezés

Greens irodaház

Elosztó gyártás

Berendezés gyártás


A berendezés gyártó üzemünk 15 éve kezdte meg működését, a vállalkozásunk kis egysége ként, de mára már az egyik legnagyobb résszé nőtte ki magát. Ezt más nem is bizonyítaná jobban, hogy külön telephelyre költözik az üzemünk, így egy sokkal nagyobb és felszereltebb teret biztosítva a munkatársaink számára a lehető legmagasabb minőség elérésében.

Felszerelt üzemünkben minden termék, speciális, az adott munkafolyamathoz legjobban megfelelő gép segítségével készül, így mindig ugyan azt a minőséget tudjuk biztosítani. A minőség másik fő tényezője a szakértelem, így az üzemünkben kizárólag szakképesített szerelők dolgoznak, akiknek folyamatos fejlődését is biztosítjuk rendszeres oktatási programunkkal.

Vállalatunknál működő ISO 9001 minőségirányítási rendszerünk garantálja megrendelőink számára berendezésgyártásunk tartósan magas színvonalát.

Egyedi ajánlat kérésével keresse a berendezés gyártás vezetőnket:

Rózsa Norbert
Elosztóberendezés gyártás vezető
+36 30 428 1239
norbert.rozsa@centervill.net

Karbantartás


Minden vállalat hatékony működésében erős faktorként szerepel a létesítményeinek állandó nagyfokú kihasználtsága, amihez elengedhetetlen egy stabil, gyors, és precíz háttérszolgáltatás, ami megoldja a hétköznapos, illetve a komplikált meghibásodásokat is. Természetesen minden problémát, jobb megelőzni, így számunkra fontos, hogy a partnereinknek, olyan megoldásokat kínáljunk, amik lecsökkentik a meghibásodások lehetőségét.

Karbantartásaink folyamán minden elektromos berendezést csavarról-csavarra ellenőrzünk, ezzel is csökkentve a meghibásodások lehetőségét. A kollegáink rendszeres egyeztetést végeznek az ügyfeleinkkel, és mindent megtesznek azért, hogy a legmegfelelőbb megoldással, a legmegfelelőbb időzítéssel végezzük a karbantartási munkálatainkat, így az ügyfeleinknek a saját feladataikra koncentrálhatnak.

Szolgáltatásaink az ország egész területén elérhetőek, legyen szó eseti vagy rendszeres karbantartásról, megteszünk mindent, hogy a vállalkozásának egy percre se okozzon gondot a létesítményeinek karbantartása.

Ha felkeltettük az érdeklődését, kérjen személyre szabott ajánlatot a karbantartási vezetőnktől.

Dányi János
Karbantartási vezető
+36 30 644 3684
janos.danyi@centervill.net

Karbantartás